DINAGENT – partner za industrijsku pneumatiku i termičku obradu

Dobar dan!

Hajde da preskočimo onu šminku u stilu “ Naša misija je da obogatimo Vas život i promenimo stvarnost…“, „…posvećeni smo dobrobiti naših mušterija…“, „…imamo viziju …“ Stvari su mnogo prostije:

Naš zadatak, zbog koga smo, uostalom, i osnovali DINAGENT, jeste da ostvarimo solidan profit i tako omogućimo pristojan život svima zaposlenima i njihovim porodicama. I, ne ide nam loše!

Ma, brinemo mi, naravno, i o mušterijama a imamo i viziju razvoja. Da nije tako ne bismo u bazi podataka imali blizu 3.000 mušterija. I to zadovoljnih jer ponovo dolaze i kupuju. Neki su veliki a neki su mali , neki dolaze često a neki retko ali svima rado pomažemo da reše svoje probleme.

Vakuumske peći za termičku obradu

Dobro njima a dobro i nama. Valjda drugačije i ne može, bar ne trajno. A mi i trajemo. Počeli smo, sada nam se čini već i daleke, 1998 godine, najpre kao mešovita srpsko-mađarska i društveno-privatna firma.

Našem mađarskom partneru su stvari krenule nizbrdo a nama sve bolje i bolje, pa smo se iskupili. I društvenom partneru nije išlo baš najbolje, pa smo se i od njega otkupili. I tako, sad smo porodična firma i to ne samo u smislu vlasništva. I oni saradnici koji nisu vlasnici brinu o DINAGENTU kao da je njihov. Pa, na neki način i jeste. Valjda je i to neka vizija.

A misija – pa, kao trgovcima, misija nam je da kupujemo i prodajemo, a bavimo se i zastupanjem inostranihfirmi. Proizvodi koje nudimo su od renomiranih firmi iz Italije, Nemačke ali i iz drugih zemalja iz EU. Raspolazemo solidnim zalihama robe za promptnu isporuku a rokovi isporuke su relativno kratki i za proizvode koji se ređe prodaju.

Aktivnost DINAGENTA se odvija u dva glavna pravca:

Direktna prodaja tehničke robe, pre svega one namenjene industrijskim pogonima ali i zanatskim radionicama:

  • PNEUMATIKA – Oprema i pribor za proizvodnju i korišćenje komprimovanog vazduha.
  • PODMAZIVANJE – Uredjaji i pribor za podmazivanje mašću i uljem i servisiranje vozila, mehanizacije i industrijskih postrojenja.

Zastupnička prodaja koja obuhvata zastupanje renomiranih inostranih firmi iz oblasti:

  • TERMIČKE OBRADE – Peći i linije svih vrsta, potrošni materijali i pribor za razne postupke termičke obrade metala kao i reparatura i modernizacija postojeće opreme za termičku obradu.